Industrial Prime

FinnProfiles valittu Suomen parhaaksi European Business Awards -kilpailussa

Industrial Prime FI | syyskuu 21, 2016

Shares

Industrial Prime FI

syyskuu 21, 2016

Kumi-, silikoni- ja TPE-tiivisteratkaisujen tuottaja FP FinnProfiles Oy on valittu kansalliseksi mestariksi European Business Awards -kilpailun tuonti/vienti-kategoriassa.

Valinnan myötä sastamalalainen FinnProfiles etenee kilpailun toiseen vaiheeseen, jossa Euroopan eri maiden parhaiksi valitut yritykset julkaisevat yrityksensä tarinaa ja menestystä kuvaavan videoesityksen.

Toisessa vaiheessa FinnProfilesilla on mahdollisuus päästä kategoriassaan yhdeksi kymmenestä arvostetun Ruban d’Honneur -tunnustuksen saajasta.

Vientijohtaja Jason Thomasin mukaan jo valinta kansalliseksi mestariksi tuli FinnProfilesille yllätyksenä, sillä yritys ei alun perin ollut edes lähtenyt kilpailuun mukaan omasta aloitteestaan.

– Meihin otettiin alkuvuodesta Isosta-Britanniasta yhteyttä. He kertoivat tutkineensa suomalaisia yrityksiä ja päätyneensä siihen tulokseen, että me olisimme hyvä ehdokas tuonti/vienti-kategoriaan. Sen jälkeen lähetimme heille hakemuksen, jossa kerroimme itsestämme lisää, Thomas muistelee.

Tuonti/vienti-kategoriassa tunnustusta jaetaan yrityksille, jotka muun muassa osoittavat jatkuvaa positiivista suuntausta tuonnin tai viennin saralla sekä kykyä laajentaa toimintaansa olemassa olevilla tai uusilla markkina-alueilla.

Valinta meni mitä luultavimmin oikeaan osoitteeseen. Industrial Prime FI haastatteli Thomasia toukokuussa, ja tuolloin mies kertoi FinnProfilesin voimakkaista vientiponnisteluista. Niitä yhtiö painotti myös kilpailuhakemuksessa.

– Kerroimme liiketoiminta-alueista, joilla olemme saavuttaneet kasvua ja joihin panostamme jatkossakin. Painotimme raide-, bussi- ja marine-sektoreita ja kerroimme, mitä aiomme tehdä tulevaisuudessa. Lisäksi avasimme hakemuksessa FinnProfilesin historiaa, Thomas kertoo.

Kilpailun toisen vaiheen videoiden on määrä valmistua joulukuuhun mennessä. Tammikuussa 2017 ne julkaistaan yleisön ja äänestäjien katseltaviksi. Thomas uskoo, että toinen vaihe tuo FinnProfilesille hienon mahdollisuuden kansainvälisen näkyvyyden lisäämiseen.

European Business Awards -palkinnot jaetaan nyt jo kymmenennen kerran Euroopan parhaille yrityksille tunnustuksena menestyksellisestä, innovatiivisesta ja kestävää kehitystä tukevasta liiketoimintaosaamisesta.

Kategoriat
Avainsanat
Nappi ylös

| Industrialprime.com |

Sosiaalinen media

Shares