BMH
Kuvassa kolme BMH:n toimittamaa Tyrannosaurus-murskalinjaa Mälar Energi AB:lla Ruotsin Västeråsissa.

”Juuri sellaisia vientituotteita, joita Suomi nyt tarvitsee” – Satmatic ja BMH Technology laajentavat yhteistyötään

Industrial Prime FI | syyskuu 6, 2016

Shares

Industrial Prime FI

syyskuu 6, 2016

Ulvilalainen Satmatic Oy ja Raumalla toimiva BMH Technology Oy syventävät toistakymmentä vuotta jatkunutta yhteistyötään.

BMH Technologyn erikoisalaa ovat muun muassa ympäristöjätteiden murskainjärjestelmät sekä teollisuuden ja kattilalaitosten polttoaineen jakelujärjestelmät.

Satmatic ja BMH ovat tehneet pienen mittakaavan yhteistyötä jo yli kymmenen vuotta. Etenkin viimeisen reilun vuoden aikana yhteistyö on tiivistynyt, ja se tulee jatkossakin monipuolistumaan.

– Satmatic on toimittanut meille pääasiassa ohjauskeskuksia. Nyt olemme laajentamassa kohti isompia sähköistyksen ja automatisoinnin avaimet käteen -projektikokonaisuuksia, ja tuleviin yhteistyökuvioihin kuuluvat hyvin kokonaisvaltaiset suunnittelu- ja asennustyöt, BMH Technologyn sähköistys- ja automaatioyksikön päällikkö Jari Viljanen kertoo.

 

Oikeanlaisia vientituotteita

BMH toimittaa järjestelmiään ympäri maailmaa. Yrityksen tilauskanta on ollut kasvussa, ja viime aikoina kauppa on alkanut käydä esimerkiksi Kiinaan ja Etelä-Koreaan päin.

Satmaticille kumppanuus menestyvän vientipainotteisen yrityksen kanssa on merkittävä. Myyntipäällikkö Jarmo Salosen mukaan BMH:n kaltaiset vientiin keskittyvät teknologiatalot ovat Satmaticin liiketoiminnan kannalta ehdottoman tärkeitä.

– Vaikka meillä on Suomessakin meneillään isoja projekteja, kotimaan markkinat ovat kuitenkin hyvin rajalliset. Mutta kun vientiteollisuudella on tilauksia, se näkyy tyypillisesti meilläkin hyvänä tilauskantana, Salonen toteaa.

BMH tunnetaan parhaiten Tyrannosaurus-murskaimestaan, joka leikkaa suurella teholla lähes kaiken kiinteän jätteen lajittelukelpoiseksi. Salonen on tyytyväinen, että BMH:n pitkään kehittämien ympäristöteknologioiden myynti on päässyt maailmalla vauhtiin.

– Kaatopaikat ympäri maailman täyttyvät täysin käyttökelpoisesta jätteestä. Jätteen parempi hyötykäyttö olisi ehdottoman tärkeää sekä ympäristön että luonnonvarojen kannalta. Nämä ovat juuri sellaisia vientituotteita, joita Suomi tällä hetkellä tarvitsee.

Kategoriat
Avainsanat
Nappi ylös

| Industrialprime.com |

Sosiaalinen media

Shares