Metsä Group tarjoaa nuorille tuhat kesätyöpaikkaa

Metsä Group ilmoittaa tarjoavansa ensi kesänä noin tuhannelle nuorelle mahdollisuuden hankkia oman opintoalan työkokemusta.

Kesätyöjakso tarkoittaa Metsä Groupille tilaisuutta näyttää nuorille konkreettisia esimerkkejä konsernin tarjoamista monipuolisista työ- ja uramahdollisuuksista. Metsä Groupissa nähdään, että nuorten tulevien uravalintojen kannalta on tärkeää, että he pääsevät kokeilemaan erilaisia työtehtäviä ja näkevät, minkälainen työ on heille itselleen sopivinta.

– Kokemukset kesätyössä voivat ratkaista nuoren tulevan uravalinnan, Metsä Groupin henkilöstöjohtaja Anneli Karhula sanoo yhtiön tiedotteessa.

Metsä Groupilta löytyy toimihenkilö- ja työntekijäpuolen työtehtäviä monipuolisesti eri alojen opiskelijoille. Kesätyöntekijät työllistyvät esimerkiksi tuotantoyksiköihin tuotannon ja kunnossapidon tehtäviin. Lisäksi tarjolla on liiketoimintaa tukevia, kuten taloushallinnon, kestävän kehityksen, logistiikan, hankinnan, henkilöstöhallinnon, viestinnän, myynnin, markkinoinnin ja IT-alan tehtäviä.

Metsä Board Takon tehtaan käyttöpäällikkö Simo Wilén painottaa, että kesätyöntekijät ovat tulevaisuuden kannalta todella tärkeitä rekrytointeja. Tehtävistä suoriutumisen ja osaamisen karttumisen myötä yhtiö lisää johdonmukaisesti töiden haasteellisuutta, minkä myötä myös työntekijän vastuu kasvaa.

– Rekrytoin kesämestareita vakituisten vuoromestareiden kesälomien tuuraamiseen. Meillä he pääsevät kokeilemaan omaa suorituskykyään esimiestehtävissä. Lähes kaikki Metsä Boardin tuotannon johtajista ovat aloittaneet uransa kesämestareina, Wilén kertoo.

Haku Metsä Groupin vuoden 2015 kesätöihin on auki 28.2.2015 asti. Lue lisää hakemisesta yhtiön nettisivuilta.