Pemamek

Pemamek lanseerannut kapasiteetiltaan markkinoiden suurimman kolmeakselisen hitsauspöydän

Industrial Prime FI | marraskuu 26, 2016

Shares

Industrial Prime FI

marraskuu 26, 2016

Loimaalainen hitsaus- ja tuotantoautomaatiolaitteiden valmistaja Pemamek Oy on tuonut markkinoille uuden PEMA APS 70000 -hitsauspöydän.

Pemamekin uutuudesta tekee erityisen sen tarjoama kolmiakselisuus kovassa kokoluokassa: APS 70000 suoriutuu peräti 70 tonnin kappaleista siten, että kallistumisen ja pyörimisen lisäksi tarjolla on myös nostoliike.

Tuotepäällikkö Jarmo Kallion mukaan ratkaisu sai syntynsä asiakasprojektin tuloksena.

– Pinnoitushitsausta tekevä asiakas tarvitsi hitsauspöydältään sekä nostoliikettä että tavanomaista suurempaa kapasiteettia. Nostoliikettä ei sen kokoluokan pöydissä ollut koskaan aikaisemmin ollut, Kallio taustoittaa.

Pemamek vastasi haasteeseen ja päätti tuplata aikaisemman ennätyksensä: toistaiseksi suurin loimaalaisten toteuttama kolmiakselinen hitsauspöytä oli ollut 35-tonninen.

Ensimmäinen yksilö on nyt menestyksekkäästi toimitettu asiakkaalle. APS 70000 on parhaimmillaan isojen paineastioiden valmistuksessa, mutta enemmänkin sovellusalueita ratkaisulle riittää. Siksi Kallio uskoo, että yrityksen muutkin raskasta konepajateollisuutta edustavat asiakkaat tulevat löytämään APS 70000:lle käyttöä.

– Asiakkaillamme on tarve automatisoida entistä suurempien kappaleiden hitsausta. Pemamek haluaa vastata tähän tarpeeseen tarjoamalla kattavat laitekokonaisuudet, kuten isot käsittelypöydät, hitsaustornit tai raskaat rullastot, Kallio kertoo.

Pemamek markkinoi uutta hitsauspöytäänsä osana kokonaisratkaisua, joka sisältää lisäksi hitsaustornin sekä PEMA WeldControl 100 -hitsauksen ohjaus- ja valvontajärjestelmän.

Kategoriat
Avainsanat
Nappi ylös

| Industrialprime.com |

Sosiaalinen media

Shares