Procemex
Procemexin Yhdysvaltain-tytäryhtiön ohjat ovat lokakuusta lähtien olleet Wesley Sweenyn käsissä.

Procemex tähtää uudella tytäryhtiöllä vahvaan kasvuun nyt myös Pohjois-Amerikassa

Industrial Prime FI | joulukuu 14, 2016

Shares

Industrial Prime FI

joulukuu 14, 2016

Paperiteollisuuden laadunvalvontaa vahvistavien kamerajärjestelmien edelläkävijä Procemex Oy on jo markkinajohtaja Euroopassa ja Aasiassa. Nyt yritys on aktivoinut uuden tytäryhtiön tavoitteenaan kasvu myös Pohjois-Amerikan markkinoilla.

Vaikka Procemex on toistaiseksi vielä melko tuntematon nimi Pohjois-Amerikassa, yritys on jo ehtinyt toimittaa nelisenkymmentä järjestelmää eri asiakkaille paikallisen agentin avulla.

Tytäryhtiökin on ollut Yhdysvalloissa olemassa jo jonkin aikaa. Se kuitenkin päätettiin aktivoida tositoimiin vasta tänä syksynä.

Pohjois-Amerikan liiketoiminnan vauhdittamiseksi sitä vetämään on lokakuussa pestattu Wesley Sweeny (Vice President of Operations). Sweenyllä on alalta kokemusta yli vuosikymmenen ajalta, ja hän on ottanut harteilleen päävastuun kaikesta Procemexin liiketoiminnasta Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Aktivoidulla tytäryhtiöllään Procemex pyrkii nostamaan Pohjois-Amerikan tunnettuutensa uudelle tasolle. Yhtiön tavoite on solmia pitkäaikaisia kumppanuuksia paperiteollisuuden toimijoiden kanssa, jotka tavoittelevat sekä prosessiensa tehokkuuden että tuotteidensa laadun parantamista.

 

Menestys myös Pohjois-Amerikassa todennäköistä

Sweenyn mukaan asetelma on lupaava: Procemex on alansa teknologiajohtaja, ja vaikkei yhtiö olekaan Pohjois-Amerikan markkinoilla vielä erityisen tunnettu, olemassa olevat asiakkaat ovat kuitenkin olleet sen ratkaisuihin tähän asti enemmän kuin tyytyväisiä.

– Meillä on tarjota erinomainen tuote markkinoilla, jossa tarjontaa on runsaasti, mutta jossa kysyntä kohdistuu yhä vahvemmin keskimääräistä huomattavasti luotettavampiin ratkaisuihin.

Procemex tunnetaan markkinajohtajana vaativilla Euroopan ja Aasian markkinoilla. Pohjois-Amerikka ei tähän asti ole ollut kuuluisa korkeista laatuvaatimuksistaan, mutta sielläkin tilanne on vähitellen muuttumassa.

– Yhä useampi toimija on alkanut keskittyä laadun ja tehokkuuden parantamiseen. Siksi myös kysyntä entistä paremmille kamerajärjestelmille on nousussa. Markkinat ovat vahvat, ja Procemex on teknologiajohtajana tässä kuviossa varmasti hyvässä asemassa, Sweeny uskoo.

Tytäryhtiö alkaa nyt tehdä hartiavoimin töitä levittääkseen sanaa Procemexin teknologian tarjoamista eduista. Ylivertaisen tuotteen lisäksi yhtiön vahvuuksiin lukeutuu sen tarjoama asiakastuki. Sweeny saa rinnalleen Procemexin kanssa pitkään yhteistyötä tehneen Jim Hazan, joka toimii jatkossa tytäryhtiön teknisen tuen ja palvelujen johtajana.

Kategoriat
Avainsanat
Nappi ylös

| Industrialprime.com |

Sosiaalinen media

Shares