Kuva: iStock

TSS Group panostaa sähkönsiirron ja -jakelun suunnittelupalveluihin – vauhtia haetaan organisaatiomuutoksella

Industrial Prime FI | joulukuu 18, 2015

Shares

Industrial Prime FI

joulukuu 18, 2015

Teollisuuden, energia-alan ja talotekniikan suunnitteluun erikoistunut TSS Group on toteuttanut organisaatiomuutoksen, joka astui voimaan 1. marraskuuta 2015.

Organisaatiomuutoksen myötä TSS Group keskittää kaikki sähkönsiirtoon ja -jakeluun liittyvän suunnitteluosaamisensa yhden yksikön alle. Uudella osastolla on toimipisteet Paimiossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kempeleessä.

Toimitusjohtaja Kari Kallion mukaan TSS Groupista tulee muutosten myötä sähkönjakeluverkkojen suunnittelun markkinajohtaja kotimaassa.

­– Uudistunut osasto pystyy neljän toimipisteensä ansiosta palvelemaan tehokkaasti noin kolme neljännestä koko Suomen pinta-alasta, Kallio kertoo.

TSS Groupin sähkönsiirtoon ja -jakeluun liittyvä liiketoiminta on ollut tasaisessa kasvussa siitä asti, kun yritys osti liiketoiminnan marraskuussa 2013. Osasto työllistää tällä hetkellä noin 50 asiantuntijaa, kun lukema kaksi vuotta aikaisemmin oli 20 – henkilöstön määrä on siis 2,5-kertaistunut lyhyessä ajassa.

Kallio suhtautuu tulevaisuuteen varovaisen toiveikkaasti. Kasvu tulee luultavasti olemaan hidasta, mutta kasvutavoite on silti olemassa.

– Muilla aloillamme emme ole juuri kasvua saavuttaneet, mutta olemme silti onnistuneet pitämään lippua korkealla ja säilyttämään hyvät asemamme. Parasta kasvupotentiaalia on näkyvissä juuri sähkönsiirrossa ja -jakelussa, ja juuri sitä potentiaalia silmällä pitäen uusi osasto perustettiin, Kallio kertoo.

TSS Groupin sähkönsiirtoverkkojen palvelut kattavat kokonaisvaltaisen sähköverkkojen, sähköasemien ja tuulivoimapuistojen sähkösuunnittelun, maastosuunnittelun sekä talotekniikan ja rakenteiden suunnittelun. Yritys tarjoaa kaikki suunnittelupalvelunsa avaimet käteen -periaatteella.

Kategoriat
Avainsanat
Nappi ylös

| Industrialprime.com |

Sosiaalinen media

Shares